Pin It

4 συσκευές μασάζ…για το σπίτι!

masaz-spiti

4 συσκευές μασάζ…για το σπίτι!

Όλοι μας λατρεύουμε να μας κάνουν μασάζ αφού είναι μια διαδικασία χαλάρωσης και αποβολής του άγχους και την φόρτισης της καθημερινότητας. Τα οφέλη από ένα καλό μασάζ είναι γνωστό πως είναι πολλά, τόσο σε σωματικό όσο και σε πνευματικό επίπεδο. Οι μαλάξεις στο σώμα μπορούν να ανακουφίσουν από σωματικούς πόνους, αναζωογονούν τον οργανισμό ενώ παράλληλα μπορούν να αποβάλλουν όλες τις κακές τοξίνες του οργανισμού. Παράλληλα μπορούν να σας ηρεμήσουν και να σας γεμίσουν με θετική ενέργεια και σκέψη.

Ποια συσκευή μασάζ να επιλέξετε

Δεν είναι λίγοι αυτοί που αποφασίζουν να επισκεφθούν ένα ειδικό μασέρ για να γευτούν την απόλαυση της χαλάρωσης και της ανακούφισης στο μέγιστο βαθμό. Ωστόσο, πολλοί είναι εκείνοι που δεν μπορούν να αντέξουν ένα τέτοιο κόστος ή δεν διαθέτουν τον απαιτούμενο χρόνο για να αφιερώσουν στον εαυτό τους λόγω των καθημερινών υποχρεώσεων. Τώρα όμως, μπορούν με μικρές συσκευές μασάζ να γευτούν την απόλυτη χαλάρωση γρήγορα και εύκολα στο σπίτι τους χωρίς να απαιτούνται χρονοβόρες μετακινήσεις σε ειδικούς.

1 Συσκευή μασάζ υπέρυθρων χειρός

Η συσκευή μασάζ με υπέρυθρες προορίζεται για χαλαρωτικό μασάζ στο σπίτι ή οπουδήποτε αλλού επιθυμείτε. Η υπέρυθρη ακτινοβολία που διαθέτει προσφέρει θεραπευτική θερμότητα και σε συνδυασμό με το μασάζ δόνησης ή tapping η χαλάρωση είναι εγγυημένη.

Παράλληλα, η σταδιακά ρυθμιζόμενη ένταση λειτουργίας σας βοηθά να επιλέξετε εσείς την ένταση που επιθυμείτε κάθε στιγμή. Η λειτουργία της είναι πολύ εύκολη γι αυτό και την καθιστά μια ιδανική επιλογή για μασάζ στο σπίτι.

2 Ηλεκτρική θερμοφόρα ποδιών

Πολλοί είναι αυτοί που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τα πόδια. Τα ποδιά είναι μια ευαίσθητη περιοχή αν αναλογιστεί κανείς πως στηρίζουν το βάρος ολόκληρου του σώματος. Μια ηλεκτρική θερμοφόρα ποδιών όμως θα βοηθούσε αρκετά όσους αντιμετωπίσουν τέτοιου είδους προβλήματα.

Η θερμοφόρα δημιουργεί στα πόδια ένα απολαυστικό ζεστό περιβάλλον και ενώ με το ταυτόχρονο μασάζ ξεκουράζει την ταλαιπωρημένη περιοχή. Η επιλογή ανάμεσα σε δύο επίπεδα μασάζ soothing(χαλαρωτικό) ή invigorating(αναζωογονητικό) την καθιστά μία αποτελεσματική συσκευή μασάζ.

3 Στρώμα Μασάζ με Δόνηση & Θερμότητα

Για όσους επιθυμούν ένα μασάζ αντάξιου ενός επαγγελματία μασέρ η ιδανική επιλογή είναι το στρώμα μασάζ με δόνηση και θερμότητα. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να ξαπλώσετε πάνω σε αυτό! Τα μοτέρ που είναι τοποθετημένα σε δυάδες σταματούν τον πόνο στις περιοχές του αυχένα, της ωμοπλάτης, της ράχης, στους μηρούς αλλά και στις γάμπες. Παράλληλα, το μασάζ δόνησης σας ηρεμεί και σας ξεκουράζει γεμίζοντάς σας ενέργεια και ευεξία.

4 Συσκευή Μασάζ Αυχένα & Ώμων

Αν εργάζεστε πολλές ώρες στο γραφείο και είστε αναγκασμένοι να σκύβετε τότε σίγουρα κάποια στιγμή θα νιώσετε πόνο στον αυχένα. Η συσκευή μασάζ αυχένα και ώμων μπορεί να σας ξεκουράσει. Η συγκεκριμένη συσκευή μασάζ προσφέρει ένα ρυθμιζόμενο, εντατικό και αναζωογονητικό υψηλής απόδοσης κρουστικό μασάζ στην περιοχή του αυχένα και των ώμων. Έτσι θα σας κάνει να νιώσετε την απόλυτη χαλάρωση και ξεκούραση.

Έτσι λοιπόν, αν νιώθετε πόνο σε κάποιο σημείο του σώματός σας τότε η λύση είναι ένα χαλαρωτικό μασάζ. Αν δεν μπορείτε να ανταπεξέλθετε σε εντατικό μασάζ από εξειδευκεμένους μασέρ ή ο χρόνος σας είναι περιορισμένος τότε οι συσκευές μασάζ θα σας σώσουν. Επιλέξτε την κατάλληλη ανάλογα με την περιοχή του σώματος που θέλετε να απαλύνετε και τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν.

Δείτε περισσότερα για μασάζ:

Ιωάννης Διβράμης

Είμαι ο Γιάννης ο Διβράμης. Έχω σπουδάσει μάρκετινγκ και οικονομικά στο Λονδίνο, έχω MBA και από το 2000 ασχολούμαι επαγγελματικά με το ίντερνετ, το μάρκετινγκ, την ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ, το SEO και τα social media.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.