Pin It

Δείτε πως θα οργανώσετε το φαρμακείο των διακοπών σας

FARMAKEIO-DIAKOPWN-1

Δείτε πως θα οργανώσετε το φαρμακείο των διακοπών σας

 

Ετοιμάζεστε να φύγετε διακοπές και έχετε τα πάντα έτοιμα στο μυαλό σας αν δεν τα έχετε πακετάρει ήδη μέσα στις βαλίτσες σας. Μάγιο, αντηλιακά, πετσέτες και όλα τα απαραίτητα και μη είδη παραλίας.

Έχετε ίσως φροντίσει και για τα απαραίτητα για τις εξόδους σας. Πολλοί καλά κάνετε γιατί όταν επιλέγουμε να ταξιδέψουμε κάπου δεν θέλουμε τίποτα να μας χαλάσει τις στιγμές απόλαυσης που πρόκειται να έχουμε.

Αυτό όμως που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να ξεχάσουμε είναι το φαρμακείο των διακοπών. Μα φυσικά, είτε πρόκειται να επισκεφτείς τη θάλασσα είτε το βουνό το σίγουρο είναι πως θα βρεθείς εκτεθειμένος στη φύση και σε όλους τους κατοίκους της.

Διακοπές στη φύση με παιδιά

Ειδικά αν πρόκειται να πάρεις μαζί και τα παιδιά σου στην εκδρομή ή το ταξίδι δεν πρέπει για κανέναν λόγο να φύγεις απροετοίμαστος. Σίγουρα δεν θέλεις να βρεθείς στη θέση να ψάχνεις ανοιχτό φαρμακείο και να μην υπάρχει πουθενά σε απόσταση κάποιων χιλιομέτρων.

Ένα φορητό φαρμακείο διακοπών θα σου δώσει τη δυνατότητα να είσαι έτοιμος για κάθε περίπτωση τραυματισμού, διαστρέμματος, τσιμπημάτων από έντομα, ηλιακών εγκαυμάτων, ακόμα και απλού πονοκεφάλου.

Το περιεχόμενο του φαρμακείου των διακοπών

Το περιεχόμενο του φαρμακείου διακοπών εξαρτάται από την τοποθεσία την οποία πρόκειται να επισκεφτούμε και των αριθμό των ημερών που πρόκειται να μείνουμε εκεί. Ο σημαντικότερος παράγοντας όμως στον οποίο θα βασιστείτε για να οργανώσετε το φορητό σας φαρμακείο είναι οι ιδιαιτερότητες των ατόμων που θα είστε μαζί.

Αυτό που θέλουμε να πούμε είναι πως κάποιος που πάσχει από κάποια ασθένεια και παίρνει κάποια φαρμακευτική αγωγή εννοείται ότι θα έχει μαζί του όλα όσα χρειάζεται.

Μια γυναίκα θα πρέπει να έχει μαζί της παυσίπονα για την περίπτωση της έμμηνου ρήσεως αλλά και σερβιέτες για κάθε ενδεχόμενο.

Κάποιος που είναι αλλεργικός θα πρέπει να έχει τα απαραίτητα αντιισταμινικά φάρμακα μαζί του. Εδώ βέβαια να σημειώσουμε πως επειδή κάποιος που δεν είναι αλλεργικός μπορεί να γίνει αν εκτεθεί σε ένα αλλεργιογόνο περιβάλλον καλό θα είναι όλοι μας να φροντίζουμε να έχουμε μαζί μας αντιισταμινικα χάπια ή αντιισταμινικά σιροπάκια για τα παιδιά.

Είδη φαρμακείου πρώτης ανάγκης

 1. Οινόπνευμα και οξυζενέ για να καθαρίσουμε τις πληγές
 2. Betadine
 3. Γάζες και επιδέσμους
 4. Αυτοκόλλητη ταινία για τις γάζες
 5. Τσιμπιδάκι, ψαλίδι
 6. Θερμόμετρο
 7. Εντομοαπωθητικό για τα κουνούπια
 8. Αλοιφή για τα τσιμπήματα
 9. Παγοκύστες
 10. Πετσετάκια
 11. Παυσίπονα
 12. Σπρέι ή σταγόνες για το μπούκωμα
 13. Δραμαμίνες
 14. Ένεση κορτιζόνης για την περίπτωση μιας έντονης αλεργικής αντίδρασης.
 15. Είδη περιποίησης των κουρασμένων άκρων
 16. Sofargen Spray δερματικό εκνέφωμα
 17. Molinea Plus L υποσέντονα
 18. Αντλία αναρρόφησης δηλητηρίου πολλαπλών χρήσεων
 19. Practic κάλυμμα τουαλέτας

Επιλέξτε ένα φορητό φαρμακείο που θα σας βολέψει

Το καλύτερο φορητό φαρμακείο είναι αυτό που θα σας βολέψει περισσότερο έτσι ώστε κάθε φορά που θα επιλέγετε να κάνετε κάποια εξόρμηση να μην σας βαραίνει η σκέψη της μεταφοράς. Στην εταιρεία ιατρικών ειδών Τσαγιαννίδης θα βρείτε μια γκάμα επιλογών όπως:

Δείτε ακόμη:

Ιωάννης Διβράμης

Είμαι ο Γιάννης ο Διβράμης. Έχω σπουδάσει μάρκετινγκ και οικονομικά στο Λονδίνο, έχω MBA και από το 2000 ασχολούμαι επαγγελματικά με το ίντερνετ, το μάρκετινγκ, την ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ, το SEO και τα social media.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.